Corona-virus

Bilbransjen prioriterer alle som er kritiske – bilene må gå!

Hele bilbransjen inkludert MECA Service AS prioriterer kunder som er ansatt i samfunnskritiske funksjoner. Sykepleiere, leger, sjåfører og alle andre nøkkelpersoner i koronakrisen vil få ekstremt rask service. Bilen er viktig for kriseberedskapen til alle og enhver. Nå er det essensielt at den går.

– Vi har åpent, og det er trygt. Vi tar alle forholdsregler. Bruker engangshansker, vasker berøringsflater i bilene og nøkler, holder god avstand og så videre. Du trenger egentlig ikke møte noen av oss engang. Må vi snakke sammen så tar vi det på telefon. Bilen din henter vi hvis du ikke kan eller ønsker å levere den selv. Vi minimerer smittefare. For å gjøre vårt i kriseberedskapen vil vi prioritere alle de som har jobber som samfunnet er avhengig av.

Landet er helt avhengig av bilen for å gå rundt. Uten bilen stopper Norge er sant til vanlig, og enda sannere nå. Godkjente verksteder, bilbergere og reservedelsleverandører ble av myndighetene mandag 16. mars definert som samfunnskritiske funksjoner. Hele bilbransjen er sitt ansvar bevisst.

– Selv om vi alle lever i en unntakstilstand, og driften er krevende, så holder vi åpent. Vi skal gjøre vårt for at folk har biler som går, enten det er fordi de må på jobber i helsevesenet, har varer som skal til butikken eller trenger bilen til å handle det mest nødvendige.

Norges Bilbransjeforbund (NBF) er en del av NHO og organiserer bilvirksomheter over hele landet.

– Bilene må gå. Verkstedene og forhandlerne er samfunnskritiske. Vi er glade for at myndighetene har slått det fast. Selv om det er krevende tider og mange også i bilbransjen er i en svært utfordrende situasjon, så må vi fungere. Det skal vi også. I tillegg er det er også trygt å ha bilen sin på verksted. Verkstedbesøket er nok en av de tingene som folk fremdeles trygt kan gjennomføre, sier Stig Morten Nilsen, administrerende direktør i NBF.

MECA Service AS, avd Fyksen Lillehammer
Industrigata 37b
2619 Lillehammer
Tlf 61 27 97 97, Mail: post.lillehammer@mecaverksted.no.
Facebook: Fyksen Servicecenter Lillehammer