Taxi

Vi utfører taxtameter montering/ komunikasjons utstyr og dab radio montering i din taxi.

Vi er din pålitelige partner når det gjelder installasjon av avansert utstyr i kjøretøyet ditt. Enten det gjelder taxameter, kommunikasjonsverktøy eller oppgradering til den nyeste DAB-radioen, har vi ekspertisen for å sikre at din kjøreopplevelse blir både moderne og effektiv.

Vi tilbyr: 

1. Taxameterinstallasjon

Vårt erfarne team står klare til å installere og konfigurere taxameteret i ditt kjøretøy. Vi sikrer nøyaktig og pålitelig funksjonalitet i samsvar med gjeldende reguleringer.

2. Kommunikasjonsutstyr

Fra busser til lastebiler og taxier, tilbyr vi installasjon av state-of-the-art kommunikasjonsutstyr. Vår ekspertise dekker alt fra radio- og GPS-systemer til trådløse kommunikasjonsverktøy som sikrer effektiv drift og tryggere kjøreopplevelser.

3. DAB-Radiooppgraderinger

Nyt fordelen med krystallklar lyd og et bredere utvalg av radiostasjoner med vår DAB-radiooppgraderingstjeneste. Vi installerer og tilpasser DAB-radioer for å gi deg en oppgradert lydopplevelse i ditt kjøretøy.

Hvorfor velge oss?

  • Erfarne teknikere: Vårt team av erfarne teknikere sikrer presis installasjon og optimal drift av enhver enhet.
    Tilpassede løsninger: Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke kjøretøysbehov.
    Pålitelighet og kvalitet: Vi garanterer pålitelig installasjon og kvalitetsprodukter for din sikkerhet og komfort.

Gi ditt kjøretøy det nødvendige utstyret for å optimalisere ditt yrke eller din personlige kjøreopplevelse. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan forbedre din kjøretøysopplevelse!